Termeni si Conditii2018-09-17T17:54:19+00:00

Termeni şi condiţii
1.Site-ul bucovina-baits.ro, este deţinut şi administrat de societatea comercială Bucovina baits S.R.L.-D, având următoarele date de identificare:
– Cod Unic de Înregistrare 36943179 – înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J33/87/2017
– sediul în strada Viitorului nr. 6, Rădăuţi, jud. Suceava, Romania.
– Telefon: 0733135409
– E-mail: office@bucovina-baits.ro
Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.bucovina-baits.ro reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii si condiţiile din această pagină.

2.Definiţii si termeni:
Vânzător – Bucovina-baits.ro

Cumpărator / Client – persoana fizică / persoana juridică sau orice entitate juridică care efectuează o Comandă pe site-ul bucovina-baits.ro.
Cont – secţiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail şi o parolă care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

3.Acceptarea conditiilor:
Utilizarea site-ului Bucovina-baits.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea dvs. a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
Bucovina-baits.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

4.Drepturile de autor:
Continutul site-ului Bucovina-baits.ro: imagini, texte, elemente de grafica , patente, marci inregistrate, este integral proprietatea Bucovina-baits.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Bucovina-baits.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Utilizarea pe Bucovina-baits.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. Bucovina-baits.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

5. Incheierea contractului:
Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul Bucovina-baits.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare/confirmare prin telefon sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii in situatia unei plati anticipate .Ofertele si preturile afisate pe site-ul Bucovina-baits.ro se pot modifica fara o avertizare prealabila.
Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 24-48 ore, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata). Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

6.Limitare si raspundere:
Bucovina-baits.ro nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, bucovina-baits.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

7.Garantii:
Bucovina-baits.ro acorda o garantie legala de conformitate potrivit prevederilor Legii nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si cu cele ale Ordonantei de Guvern nr. 21/1992 privind protectia consumatorului.

8.Protectia datelor:
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.
Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs determina anularea comenzii.

In formatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre tine. C onform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii in dividuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere pe office@bucovina-baits.ro

9. Modalitati de plata:
-Numerar la livrarea prin curierat;

10. Modalitati de livrare:
-Nemo Courier